Google+ Videójáték kritikák,pc játék kritikákat és elemzéseket írunk

2012. december 5., szerda

The Walking Dead Long Road Ahead, & Around Every Corner

 <<Epizód II. elemzése

Üdv! Gore vagyok és ma egyfajta dupla kritikát olvashattok a The Walking Dead 3. és 4. részéről. Azért döntöttem így mert nagyon nehezen, és keveset tudok csak írni az egyes részekről úgy hogy közben a lehető legkevesebbet spoiler-ezzek nektek belőle.
 A sztori epizódról epizódra egyre durvábban folytatódik a  részek végén egyre izgalmasabb csattanó befejezést láthatunk. A 3. rész címéből könnyen kitalálható (Hosszú út áll előttünk) hogy bizony "hőseinknek" el kell hagyniuk táborozó helyüket igen sok égető probléma következtében mely csak fokozódik de ezt megelőzőleg még vallomást tehetünk bajtársainknak a múltbéli tettünkről mely kicsivel több betekintést enged végre a játék a játékosnak Lee múltjából, de sok kérdést még így is szabadon hagynak.(Ez is csak akkor lehetséges ha még az első részből egy bizonyos valakit mentünk meg a másik helyett) Tudom hogy nagyon homályosan fogalmazok, de az a játék annyira jóra sikeredett hogy szeretném hogy mindenki saját maga tapasztalja meg, élje át.Mint ahogyan azt megszokhattuk minden egyes részben a karakterek csak úgy jönnek és mennek, ezáltal még inkább fokozva a káoszt ami ebben a világban végbemegy. A 3. rész már jóval több csattanókban bővelkedik és ez a ráta csak egyre növekszik a részek előrehaladtával. A szereplők tovább bolyongnak Georgia állam-ban mire eljutnak egy keleten fekvő tengerparti városba melytől azt remélik kilépőjük lesz a szörnyűségekből, ezen a helyen fog lezajlani a 4. rész.
Nem nehéz kitalálni hogy ez nem is fog olyan könnyen menni, pláne úgy hogy egy titokzatos idegen van a nyomukban, az epizód végére már pattanásig megfeszült idegekkel meredtem a monitorra, hogy vajon mi fog történni és ezzel elérték hogy tűkön ülve várjak több mint egy hónapot a mindent elsöprő 5. részig.
Mi volt a benyomásuk másoknak a játékról? Íme néhány:
Machinima:,,Lenyűgöző''
Gamespot:,,Lehetetlen ezt a játékot letenni"
Gametrailers:,,Hihetetlenül izgatottan fogod várni hogy lásd mi lesz a vége"

Pontozás:
Dizájn: 9,7
Játékmenet: 9,3
Tálalás: 9,8
Összesített:9,6
3.rész



4.rész

1 megjegyzés: